Drömmar ger resultat!

Drömmar och fantasier det har vi alla ja, både du och jag ………… Bara du bjuder till går det så lågt du vill fantasi allting kan hända där …… Den töntiga sången med Mats Rådberg och Rankarna fick jag i skallen idag när jag  stod i duschen.

Den lyssnade jag på mycket när jag var sisådär  11 år och den har  tydligen satt sig som en smäck. I alla fall så kom den fram när jag igår blev lite väl åtsatt av en nära släkting som väl tyckte att jag skulle bli lite realistisk och sluta drömma. Framförallt så trodde hon inte att jag verkligen var så glad som jag verkade vara för livet är helt enkelt inte så bra.

Utan mina drömmar och att jag hela tiden får nya drömmar som jag tar steg mot och förverkligar skulle jag aldrig vara där jag är idag. Sen har jag gjort ett medvetet val att  alltid välja glädje och på så sätt ta eget ansvar att må så bra som jag bara kan må.

Var är jag idag då? Jo jag är mitt i livet, arbetar med det jag älskar och lever MITT drömliv som består av otroligt spännande möten med människor, en enorm frihetskänsla full av möjligheter och kärlek och jag ser att jag på mitt sätt med ”Ditt professionella rykte” har möjlighet att bidra till att andra kan ta tag i sitt drömliv.

Så jag tänker aldrig sluta drömma utan är nu triggad att drömma ännu mer och intensivare för ………Det jag drömmer om har jag också kraft att förverkliga, annars skulle jag inte drömma om just det ……….. och möjligheterna har aldrig varit så stora och många som nu. Allt som vi vill är möjligt och vi bestämmer själva…………….Så fram med drömmarna stora som små och lev varje sekund av ditt liv som du vill ……för…………….

Vad är alternativet ?           

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Drömmar ger resultat!

  1. Fina Karin!

    Klart att du ska fortsätta drömma och vara den du är!
    Du inspirerar mig:))

    Stor Kram från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s