Bästa investeringen- människor!

Det regnar, blåser och är kallt och jag är helt varm i hjärtat och har nog aldrig varit så soligt glad som nu.

Det handlar om människor……..  vilken kraft, vilja och generositet. Det handlar om möten eller som jag kallar dem sammanträden där jag har förmånen och förtroendet att ta del av en annan människa och även få en del av hennes tid.Det handlar om sociala meider som är demokrati och för mig speciellt Fb som öppnar upp och ger mig så många nya kontakter och möten med människor.  Jag har också förmånen att skriva och berätta vad jag tänker och lyssna på vad andra tänker och jag tror vi alla tränas i att lägga fokus på det vi vill förstärka …..Det som är BRA och GOTT. 

 

Idag har jag förmånen att träffa en fb vän IRL för första gången samtidigt som en annan vill sprida Ditt professionella rykte på sin fb sida och jag får ett peppande meddelande av en tredje………. Jag är så glad och tacksam för det, och…. Jag visste det….Jag VISSTE  att det finns så här mycket generositet och osjälviskhet bara vi fokuserar på det som är gott.

Jag väljer glädje i allt jag gör och jag ser att det finns så mycket av det bara vi tar ett steg till att själva bestämma var vi vill lägga vårt fokus.

Att lyckan kommer lyckan går kanske är sant men tänk om det är tvärt om att lyckan den är det som består och det är olyckan som kommer och går.

Det vi fokuserar växer så här finns det val att göra så vilket väljer du ? ??

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s