Sveriges nationaldag

Idag har jag egentligen släppt allt och bara njutit och på mitt sätt firat Sveriges Nationaldag.

Jag har strosat på Djurgården ….. suttit på gräsmattor och bryggor ….. flanerat vid havet …….fikat på små mysiga fik……..och njutit av det vackra som är just nu.

Tänk vad vi har det bra med all natur och vilken kraft den ger.

Den skiftar dessutom heelt av sig självt och när jag skulle ta fram lite bilder så hittade jag den här vinter bilden och det känns som det var igår.

När jag masserade Norrdans och när jag frågade dem vad de gillade mest med Sverige sa de Naturen och Vidderna   och jag kan hålla med för nu är naturen i sin fulla blom här i Stockholm och idag var det så härligt att alla tog vara på det.

Så jag vill egentligen bara säga Grattis!!!!!!! till oss som få bo här och ha denna fantastiska natur som ger kraft och energi och som påminner mig att jag är en del av allt. Det jag och du  gör faktiskt hur litet det än är kan påverka så att vi tar han om varandra ännu bättre…..börjar inse hur bra vi har det istället för gnäller på det som inte fungerar och värnar om den fantastiska natur vi har.

En helt underbart njutsam Nationaldag är nu slut och jag är full av ny energi och idéer som poppar iskallen. Så i morgon då ska vi se vad som kommer ner och hur jag kommer att jobba vidare med dem.

Sov Gott!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Sveriges nationaldag

 1. Godmorgon Karin,
  hoppas du har sovit gott med alla naturupplevelser. Intressant att se det du skriver, jag har själv naturen som inspirations och kraftkälla. Har alltid en plats i naturen (och också en speciell plats), där det alltid finns ro, tid för att tänka och finna ny kraft för nya utmaningar.I mina drömmar (som du också har pratat om) finns mina tankar att arbeta med människor i vår natur och använda naturen som mötesplats, tuffa strapatser, jag tror det finns mycket att hämta och lära för oss och det är min utmaning att göra detta till verklighet. Ett steg i min dröm var att starta en nätverksgrupp ”Naturen som kraft & energikälla, förebild och inspiration”. Vi är idag 7 ledare i denna grupp och det känns väldigt spännande, vi behöver varann med våra olikheter, med olika bransch tillhörigheter och erfarenheter, våra olikheter i kön, och olika uppväxtmiljöer och att då få mötas i naturen blir så naturligt och ger kraft. Och mitt nästa steg är att göra detta större på något sätt.

  Själv var jag ute och gick efter Svartå dalen tidigt i går morse, bara vattnet, daggen som stiger mot skyn, grönskan som spirar, fåglarna som sjunger ger kraft och när man står öga för öga med ett rådjur, som inte vet min närvaro och i lugn och ro dricker vatten, då är det kraftfullt, eller när jag ser bävern simma 10 m nedanför mina fötter (som jag verkligen gjorde igår morse) eller and honan som kommer med sex ungar tätt simmande efter henne….

  Vi människor får aldrig glömma vårt ursprung.. tack för ditt inlägg…

  1. Tack Kenthy för din kommentar.
   Wow vilken härlig läsning och jag ser och känner verkligen kraften och energin i det du beskriver.Fantastiskt intressant att höra om din nätverksgrupp och jag är heelt övertygad att det behövs. Så kul att träffa dig idag så jag får höra mer om dina spännande tankar och idéer. Det ser jag verkligen fram emot. Tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s