Idag tycker jag att vi tar fram Pernillan i oss.


Jag har ingen TV men jag ser på två program på SVT play (som för övring är en briljant uppfinning ) Ett av programmen jag ser är ”Mästarnas  mästare” för att det finns så mycket gott att hämta från det programmet. Så mycket ödmjukhet stolthet kombinerat med ett inget är omöjligt och djävlar anama gör mig både glad och optimistisk för det jag tror på.

Pernilla Wiberg är den som imponerat och inspirerat mig mest den här omgången. Hon är så stolt så det lyser om henne, så stolt över det hon har presterat och uppnått som idrottskvinna. Hon så trygg i det hon kan så hon har mod att utmana sig satsa fullt ut och samtidigt så är hon nyfiken på andra tar en själklar plats inte som guldmedaljör utan som Pernilla.

För mig känns det som hon har en diamant som lyser och som hon hela tiden putsar på så att den ska fortsätta lysa och hon ska fortsätta utvecklas och leva livet fullt ut i den förändring som livet ger.

Vi har alla den diamanten inom oss som vi kan putsa på så att vi kan vara oss själv fullt ut och med självklar säkerhet och lyskraft kan gå in i sammanhang där vi vill vara. Tänk vad mycket vi alla har inom oss att vara stolta och glada för.

Jag tycker vi  idag börjar ta tag i våra diamanter och hittar rätt putstrasa för att polera den med, så den börjar gnistra och glänsa så  vi alla får den lyskraft som vi har och som vi vill ha.

”Nu är det gott att leva”

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s