Magiska Möten!

Som några av er vet så hade jag tre saker som jag ville göra när jag sålde Café Rutiga Duken och det var att ha en timmes lunch, ta ut klämdagar och gå på sammanträden.

De första två sakerna är kanske inte så viktiga och går att tumma på, men den tredje att gå på sammanträde eller som jag egentligen menar möta andra människor……Att ta mig tid, få  möjlighet och förtroende att lyssna på andra människors historier, synpunkter , tankar och idéer det är det allra bästa som har hänt och det tänker jag aldrig tumma på.

Det var därför jag sålde kaféet. För när jag inte längre kände att jag hade tid att möta gästerna, lyssna och också prata med dem …..Ja då försvann glädjen och även min energi.

Idag har jag haft tre helt fantastiska möten IRL…. många härliga möten på Fb …….och några härliga möten både på skype och telefon. Jag är helt berusad av det jag lär mig hur jag växer som människa och att de jag möter också är nyfikna på hur jag tänker och funderar……… Magiskt!

Tänk  att den som väljer att träffa mig och ägna tid till mig faktiskt tar av sin egen tid och spenderar den på mig och här får jag aldrig tappa respekten och ödmjukheten för att det faktiskt är på det sättet. Jag tar också av min tid och att då mötas för att lära av varandra och inspireras av varandra det är det bästa jag kan göra av min tid.

För mig är möten livet och när viljan finns att nyfiket lyssna och lära av varandra …då är jag lugn för då är vi ständigt i förändring. Då investerar vi i det bästa som finns …………

I människor och i varandra.

Tack alla fantastiska personer som jag på något sätt har fått förmånen att möta idag Oj vad ni berikar mitt liv.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Magiska Möten!

  1. Jag delar dig verkligen din uppfattning att det är möten med andra människor som ger livet rikedom. tack för ett fint och livsbejakande inlägg dessutom trevligt att besöka din nya blogg. Önskar dig en fin helg.

    1. Tack för din kommentar Elisabeth. Ja möten är magiska och det är verkligen här jag utvecklas och lär mig nytt om mig själv.Så låt oss mötas mer på bra och enegigivande sätt:))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s