PYSPUNKA

Tänk vad mycket pyspunka det finns hela tiden ……….

I organisationer som fortsätter jobba på samma sätt som när vi var i industriåldern  små och medelstora företag som kör fast för att de inte får det  stöd de skulle behöva för utvecklingen som går allt snabbare …….personer som  inte trivs på sina jobb, men ändå väljer att vara kvar  .……. personer som inte kommer in och får jobba  och söker på ineffektiva sätt som funkade förut men ger föga effekt idag …… jag som ibland sitter fast i hur det ska vara istället för hur jag vill vara………lördagar som levs på samma sätt för att det just är lördag och inte för att det är en ny dag som jag själv kan sätta agendan för…….möjligheter som aldrig tas vara på för att vi har blivit  lärda att det är omöjligt.……….personer som flyttar ut på landet för att leva i en bättre miljö som använder myggskrämmare som sprutar ut koldioxid…. föräldrar som lägger allt felfokus på skolan och själva inte tar ansvar för att de lever sina liv som de  själva vill så att de blir förebilder  ……….alla lyssnar på samma föreläsare  om och om igen för att vi inte vågar ta in något nytt innan någon annan provat.…...att vi bara använder en bråkdel av vår kapacitet i livet så istället för en härligt palett med former och färger ser våra liv ut  lite mera som ett stålfärgat rör ……… och…….

 VILKA MÖJLIGHETER DET ÖPPNAR……. 

För pyspunkan går att fixa och vi har ekrar och innerdäck och ytterdäck och slangar och vetiler som bara behöver justeras så att just min cykel går precis  så bra som jag vill och  tänk vilken kraft det blir då……

Jag är mitt i livet och mitt i att hitta material som hjälper mig att fixa och laga min pyspunka …….Det bästa är att jag har identifierat och medvetandegjort för mig själv att jag har pyspunka ibland, och det är det som är viktigt … att vi stannar upp och lyssnar in och sedan GÖR något åt vår pyspunka så livet blir som vi vill för vi har ett liv och vi har det såå bra och  som ni vet…..

EN dag ska vi DÖ men ALLA de andra får vi LEVA! 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “PYSPUNKA

  1. Vilket underbart ” skriv”. Börjar tycka att Du är ett geni Karin! 🙂 Idag har jag städat till nu -fast det är söndag. Jag måste ta vara på att jag hade lust just idag. Vet att Gud förlåter mej! 🙂
    Tror jag har lite energi att hjälpa sambon att städa bilen. Här delar vi annars på manligt och kvinnligt-ha ha!!!
    Spelar Bach och det ger ingen pyspunka. Njut av sommaren! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s