Föreläsningen ”PysPunka”

 Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

 Karin Sandin: Med glädje, närvaro och mod berör och inspirerar Karin dig till att                                                   bygga på dina styrkor för att leva livet fullt ut”

Tillsammans med Per Frykman är de pionjärer i Sverige inom området Personal Branding och har utvecklat ett konkret verktyg och tankesätt att ta fram ditt professionella rykte. rad  praktiska verktyg. De har skrivit två böcker i ämnet, och den senaste ”Ditt professionella rykte” kom i oktober 2011.

De har arbetat med företag som SAS, Volvo, Ericsson, konsultföretag och chefer i  flera länder. I nuläget har de 22 samarbetspartners runt om i landet och satsar också internationellt.

Karin Sandin: 070 – 562 42 64 karin@karinsandin.se

PysPunka!

Har du någon gång känt att du har pyspunka på jobbet eller i livet i stort eller smått. Det jag menar med pyspunka är att det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på.

Kan det vara för att du inte får ut hela din kapacitet och potential på jobbet ….att du inte gör det du vill för det får du inte så mycket uppbackning för …..att din tid flyger iväg men du gör ändå lite det du vill för det finns det ingen tid till…..är du mitt i livet och hittar inte riktigt hur din väg ska se ut för det pyser hela tiden.

Jag har en härlig nyhet för om vi har pyspunka då kan vi göra något åt det ………………..

Det skulle vara otroligt roligt om jag skulle få komma och berätta hur jag har gjort hur jag gör och hur jag tror man kan göra för att fixa pyspunkan.

Vi har så mycket inom oss som aldrig kommer ut och vi har så mycket VILL i oss som vi ignorerar men när vi kan laga pyspunkan då kommer det att hända saker …………

Har ni en timme över så skulle jag bli överlycklig att berätta för er en det som ni redan vet annat som är nytt men framförallt allt som vi med små små justeringar kan göra så att vi mår bättre och kan leva det liv vi vill leva.

En dag ska vi DÖ …………….men ALLA de andra får vi LEVA!! 

Hur vill just du leva?… Och……….. När börjar du? 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s