Ditt professionella rykte – Ett enkelt sätt att förbättra med kraft !!

 

Jag är mycket intresserad och nyfiken att lära mig hur det fungerar i storföretag och organisationer. Jag går därför på så många olika och upplysande föreläsningar och informations träffar där det talas om förändring och hur allt ska implementeras i verksamheten . Jag är också med i många olika nätverk och där träffar jag spännande företagare som har så mycket att komma med men liksom inte tror att de kan leva på sin passion.

 

Jag tycker vi krånglar till det alldeles för mycket och vi fortsätter agera på samma sätt som vi har gjort förut men vi får inte samma resultat nu för omvärlden förändras ständigt. Idag gäller det att leda sig själv och på så sätt också gå med i förändringarna utifrån sin egen unika kapacitet.

Varje gång tänker jag (kanske för enkelt  men ändå) att om vi vare sig  är medarbetare eller chefer i företag och organisationer eller om vi driver  egna företag, konkret skulle veta hur vi uppfattas av vår professionella omgivning……Alltså hur vårt professionella rykte ser ut så skulle vi kunna bidra och utvecklas på helt nytt sätt.

Vi har så mycket inom oss, så mycket kapacitet som vi inte vet om och som vi inte  använder och så många valda  sanningar  om vad vi är bra på som vi har fastnat i.

Jag är helt övertygad att alla vill bidra till företaget om man först blir bekräftad och får göra det man är bra på och känner passion för. Då blir det också enklare att delegera, leda sig själv och kliva fram och ta för sig både som medarbetare chef och entreprenör.

 För visst är det det vi vill ?? 

 Få ut mer av vår kapacitet så att livskvalitet = effektivitet och det blir kul att jobba.

Kraften finns i individen så varför inte utveckla det vi är bra på och passionerat intresserade av så att vi kan använda hela vår kapacitet för att bidra.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Ditt professionella rykte – Ett enkelt sätt att förbättra med kraft !!

  1. Så himla bra! Tror många känner att de vill leda sej själva och göra det de tror på. Jag har nog alltid gjort det lite i smyg. Man måste ju få göra det man tror på-annars blir det fel! Så enkelt är det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s