Å nu då…. ska det fortsätta vara så här?

De flesta  personer som hittar till oss  och vill ta reda på sitt professionella rykte har den här frågan som grund. De har ett  bra liv och är otroligt duktiga på det de gör men känner att nu är det dags att  göra en förändring och ta ett nytt steg i yrkeslivet.

 Det är också företag och organisationer som inser att det viktigaste vi har är medarbetarna och den viktigaste investeringen de kan göra då är just att förädla och utveckla dem så att de mår bättre och gör mer av det de är bra på och tycker är kul. Då blir varje medarbetare bärare av företagets varumärke och då vill också varje medarbetare bidra på sitt unika sätt. Kan det finnas en bättre marknadsföring idag när vi litar på personer och inte på företag?

 Finns det då någon viss ålder för individer eller något typiskt företag som gör den här satsningen? Myterna och valda sanningar haglar tätt. 

 Vi ser ingen speciell ålder och det är en blandning av företag men …….det är personer och företag som VILL och ser positivt på framtiden, där allt är möjligt. Vi är alla unika och det som är avgörande nu och ännu mer kommer att avgöra i  framtiden är hur vi kan leda oss själva  vare sig vi har egna företag eller är anställda.

Förändringarna kommer att gå i en allt snabbare takt och vill du eller ditt företag vara med och dra nytta av det och ligga i framkant och framförallt få ut mer av den otroliga kapacitet vi har inom oss så är ”Ditt professionella rykte ”ett ypperligt enkelt och kraftfull verktyg.

 Det häftigaste av allt är att alla har ett professionellt rykte men otroligt få vet konkret hur det ser ut.

Vad skulle det innebära för dig om du konkret skulle veta hur det det ser ut och utifrån det bestämde dig att förstärka det du är riktigt bra på och tycker är kul?

Bara att börja den tanken gör både dig företaget och kunderna till vinnare.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s