Sommarens VILL – Projekt!

Tänk vad  spännande det är när man får vara med att utveckla något utifrån sin egen passion och där man känner att man har flow. Per Frykman och jag har  under de senaste 5 åren arbetat med att skapa… ta fram…. och utveckla både verktyget och tankesättet Ditt professionella rykte.  En spännande resa och en grymt berikande resa på många sätt där vi också nu på ett glasklart sätt hittat hur vi ska göra för att både berika varandra och nå ut på ett optimalt sätt.

För mig som aldrig haft ett stillasittande jobb i hela mitt liv och varit van att se resultat på en gång handlar det om att göra det jag får energi av och verkligen mår bra av så att jag också kan jobba långsiktigt och kan tänka stort. Per som länge har haft passionen att jobba internationellt satsar nu ännu mer på att nå ut där. Vi ser efter ca 700 analyser att Ditt professionella rykte fungerar i alla länder och i alla grupper av människor. Det är så häftigt att se  för alla har ett professionellt rykte, och nästa ingen vet konkret hur det ser ut.

 

Att jobba utifrån våra styrkor är naturligt och ger kraft, energi och nyfikenhet och det är det som är vår styrka att vi är olika och att vi nyttjar det på bästa sätt.

Per satsar allt i Juli på att nå ut internationellt och jag gör på ett helt annat sätt för att nå ut få ny input och energi.  Förra sommaren i juli så var mitt Vill – projekt att läsa engelska på Folkuniversitetet och gå på Bikramyoga och i sommar så kommer jag att göra ett helt nytt VILL projekt.

Jag kom av en slump kontakt med en tjej som hade en kompis som äger Restaurang W på Vaxholm. Min fråga om hon behövde hjälp kom så där helt självklart så nu idag är jag på väg ut för att lära upp mig. Mitt Vill – projekt blir helt enkelt att slänga mig ut att bli nybörjare igen och jobba på Restaurang  W…..Bara för att jag vill och kan .

Det jag vill säga med den här bloggen är att det är genom att nyttja olikheterna och våra egna unika ambitioner, passioner och drömmar som vi kan öka möjligheterna att göra det vi vill på det sätt vi vill och mår bra av och för mig är det att göra Succé!!

Att också stanna upp och lyssna vad jag får energi av och hur jag kan lära mer om mig själv och om andra människor som jag kan använda i den fortsatta utvecklingen av Ditt professionella rykte.

Så pass upp i sommar för man vet aldrig var det landar eftersom  allt är möjligt!

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Sommarens VILL – Projekt!

 1. JAG VILL, följa dina tankar som inspirerar mig att följa mina VILL tankar, jag arbetar i sommar med att skapa LEDARUTVECKLING I NATUREN, och ett NATIONELLT NÄTVERK, med naturen som KRAFT,FÖREBILD OCH INSPIRATION,Jag VILL också gå vidare med DITT PROFESSIONELLA RYKTE i samarbete…

  Sköt om Er så hörs vi i mitten av juli, lycka till med restaurang VILL arbetet, det är härligt att följa dina VILL tankar som förverkligas.

  Det är alltid lika inspirerande att läsa och följa din BLOGG, härligt, tar nu på lördag två veckors semester i Skåne, här skall mina VILL tankar frodas och utvecklas
  Kenthy

  1. Tusen Tack Kenthy för en så härlig och stärkande kommentar. Ja visst är det mycket kraft i VILL och det bästa är att vi inte behöver veta vart det leder för på något sätt så leder VILL framåt och bara det är en så stor vinst i sig. Ja jag VILL verkligen också skapa ett samarbete med dig och dina härligt ärliga VILL idéer som sätter människan i fokus. Ha härliga veckor i Skåne så laddar vi VILL kontot tills vi träffas!

 2. Karin!
  Du är sannerligen en strålande inspiratör!!
  Vill citera…
  ”Det finns något livfullt och utmanande när det gäller mod; så tveka inte”
  Lycka till med ditt VILL projekt!

  Kram Helena

  1. Härligt Helena och i ditt liv finns säkert nu hur mycket VILL som helst!! Mod är så coolt för det utvecklar oss så grymt mycket när man går utanför sin trygghets zon :)) Kram så får vi hoppas att vi ses i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s