Söndags filuringar

Jag har nu börjat komma in i mitt VILL -projekt ute på resturang W i Vaxholm. Visst , jag har själv ägt café och det här är inte så långt ifrån hur jag och vi drev vårt café…….men ända är det helt annorlunda  i känslan av närvaro och njutning. Inte vet jag om det är åldern som har satt sina goa spår eller om det är för att jag nu agerar ifrån Vill och sen tar resan härifrån…… och naturligtvis så har jag inte fullt ansvar för verksamheten utan får lön ( Ja även om det inte kommer gäster har jag lön – Helt magiskt).

Det jag vill säga är att jag har en fristad i mitt huvud när jag är på resturang W. Jag är så mycket i görandet och skapandet så det känns som det sker en rensning på gammalt avdankat ”surr” som ligger och skvalpar och skapar jag rum för nytt……känns som jag nollställer vissa delar. När jag åker hem är mitt huvud fullt av idéer och jag är superladdad av ny energi för att utveckla och ta ”Ditt professionella rykte”   flera steg vidare.

För mig är det så spännande att iaktta och även om fötterna och benen värker av ovanan av att stå i nio timmar ( det jag aldrig ens noterat förut ) så känns huvudet rent och så fritt från begränsande tankar. Så jag är super effektiv på ett skönt sätt.

Jag känner inte heller att jag skulle vara någon annanstans  eller skynda mig eller gå hem tidigare för att hinna med……………Nix jag är i nuet mer än någonsin och hittar nu en text som jag skrev för några månader sedan när jag var ute och gick

”Att vara inte förvara utan vara i det omedelbara ….Räcker det?

Ta mitt kommando hur jag vill ha det. 

Tänk att jag kan bestämma själv och välja väg. Att känna och göra därefter och utvidga min trygghetszon utifrån känslan…för det är känslan som skapar handling och låta känslan styra vilken handling jag ska göra.

 Att bara äga min egen rädsla och inte ta på mig andras…..

VILKEN SKILLNAD SKULLE DET GÖRA ? ”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s