Tydlig eller otydlig? Vem bestämmer?

Vad är det som är ”normalt” ….och hur ska man göra när man fokuserar på att nå ut för att inte bli otydlig …och vem bestämmer vad som är tydligt och jag säger som den gamla tanten i Så som i himmelen när dirigenten inte tyckte att de skulle åka till Rom och sjunga för det var inte bra för dem………..

” Men hur kan Daniel veta att det inte är bra för mig att åka till Rom och sjunga ?”

 Ja det här är frågor och funderingar som jag brottas med för jag vill verkligen nå ut med ”Ditt professionella rykte” på alla fronter och hålla föreläsningar och jobba individuellt att ta reda på människors professionella rykte. Jag vill vara tydlig!

Nu är det sommar och det är  tid att njuta och hämta energi och då väljer jag att istället för att renovera i stugan eller åka på husvagnssmester eller vara hos mina föräldrar att göra mitt VILL- projekt. Jag vill visa att för mig är det just det  som ger energi i sommar och det VILL jag göra för att leva mitt professionella rykte fullt ut.

Jag tycker det är skitkul för annars hade jag aldrig gjort det…jag träffar helt nya människor som jag aldrig skulle ha träffat…jag får skapa och jobba med mat och bak och dessutom får jag även lite betalt för det …men det bästa är att jag har en enorm energi och får helt nya idéer till ”Ditt professionella rykte!” 

För mig är det tydligare än någonsin för när man konkret känner till sitt professionella rykte  då är det det här man får räkna med …….Att man gör mycket mer saker som man själv vill utan att tänka så mycket på om det passar in i det ”normala”  eller det som förväntas.  Det öppnar helt nya dörrar till det som ger energi och det som man drömmer om att göra bara för att det är kul.

För vi är unika och visst är det härligt när det kommer fram och vi börjar att använda oss av det! Så jag hoppas du inte uppfattar mig som otydlig utan att du kan inspireras att att göra precis samma som jag som du mår bra av – För allt är möjligt!

Vad skulle du  vilja göra när du är ledig för att bryta det invanda och hämta mer energi? 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Tydlig eller otydlig? Vem bestämmer?

  1. Du är en av de tydligaste människor jag mött och jag blir inspirerad av dig. Fortsätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s