Kurs i digitala affärsmodeller väcker kreativiteten som boostar till förändring

Jag hade turen och förmånen att vinna en åtta veckors kurs som heter Digitala affärsmodeller. De som ligger bakom kursen och står för innehållet är tre super duktiga och spännande entreprenörer som heter Anna Åberg, Ann Ljungberg  och Ann Klefbohm.

 

Jag har bara gått två veckor och den här söndagen ägnar jag mig åt  veckans uppgifter som mycket handlar om att bygga en webbplattform i wordpress med sökord och allt vad det innebär.

Kursen är mycket bra och jag trevar mig fram lite nu för att få kläm på en grund så jag återkommer med olika resultat senare.

Förra veckan så fick vi mer gå på djupet vilken kundgrupp vi jobbar med och hur vi kan bidra och addera värde och även vilken story vi vill berätta. Allt det här är jättebra och supernyttigt och jag lär mig så mycket av att verkligen sätta det jag tänker på pränt, alltså skriva ner det………………..men det väcker också så många tankar och idéer på om jag verkligen vill göra som alla gör och som man ska ( det väcker en härlig 4-årstrots i mig)……eller om det finna andra vägar och möjligheter att nå ut med  mitt budskap.

Det är så spännande att se hur jag fungerar och även spännande att se när jag går igång för fullt och tappar tid och rum.

I morse gjorde jag det…….Alltså tappade tid och rum eller egentligen var effektiv som attan.

Vi hade en uppgift att skriva upp bloggämnen och jag satte klockan på 30 min och utifrån en mindmap med inre cirkeln på…. Karin är bra på… kan och vill…. som dessutom verkligen gick ihop …….så bara strömmade det ut saker……. och det är naturligtvis det jag ska blogga om för det brinner jag för…………….. Dessutom hann jag skriva ner alla mina drömmar och hur jag på olika sätt i olika ämnen och situationer kan hitta Pyspunka som min föreläsning i höst heter.

Vad är du bra på?  ……Vad kan och vill du göra?  …och är det lika med det du gör idag ?

Vad skulle du vilja blogga om och …..

Vad skulle du vilja att jag bloggade om? 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s