Prioritera eller välja bort……..

En klok kvinna sa till mig för några månader sedan: ”Idag kan vi inte prioritera längre utan vi måste välja bort för det finns så mycket som vi vill, kan, måste göra hela tiden.

Jag tror det ligger mycket sanning i det men här började jag också att fundera på vad är det då vi väljer bort  först?

Jag försöker den här sommaren att gå på min direkta känsla  innan jag väljer bort. När jag ser något eller något kommer till mig så hejdar jag mig ett slag och känner in hur det känns.

Ofta är den första känslan som jag får rätt när jag ska göra ett beslut för att göra olika saker. Att hejda mig ett slag och lyssna in för att sedan ta beslut vad som är bra för mig just idag, utan att ta med gamla sanningar och vanor, är ett otroligt starkt sätt att ta nya små steg mer mot det jag VILL är BRA på och tycker är KUL!

Det är här jag tar mina små steg till förändring och förädling av Karin så jag kan vara mig själv ännu mer och göra det jag är BRA på och tycker är KUL utifrån hur jag VILL att mitt liv ska vara och hur jag vill bli uppfattad.

Och det är det här som är så spännande ………….Det finns ingen som bestämmer över oss …..Vi bestämmer själva över våra liv och hur vi vill leva…………….

Visst får det konsekvenser att göra förändringar och växa men vet ni det får också konsekvenser att stanna kvar där vi är om vi är missnöjda ……det är bara att vi inte ser dem för vi är så vana att de finns.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

5 reaktioner till “Prioritera eller välja bort……..

  1. Det här var den simpla sanningen! Just att stanna upp och lyssna in är den viktiga delen i budskapet, att lyssna på sig själv och överväga vilket alternativ man väljer eller avstår från att välja. Håller med dessa ord!

    1. Tusen Tack för din kommentar :)) Ja jag övar på det att verkligen stanna upp och hejda mig en sekund för att medvetande göra det jag egentligen känner och på så sätt göra bättre val 🙂

  2. Tack för bra och kloka ord! Precis så här försöker jag att göra….. När man som jag befinner sig ”mellan två trapetser” är det inte alltid lätt…men som jag ser det är det en nödvändighet för utveckling:) Om vi vill leva ett liv som är äkta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s