Fokus på PYSPUNKA

Jag avslutade mitt VILL-projekt i Vaxholm i Tisdags och har sen haft tre superbra jobbdagar med Per Frykman.

När jag var i Vaxholm och jobbade på restaurang W så har det kommit så många insikter nya idéer till mig som jag har stor nytta av i höst med både min föreläsning PYSPUNKA och framförallt mitt och Pers jobb i höst med Ditt professionella rykte.

Jag har jobbat 10 timmar nästan varje dag i en månad så jag bestämde mig att jag skulle ge mig två dygn att bara koppla ner samla ihop alla nya idéer och framförallt sätta ihop min PYSPUNKA föreläsning.

Så nu kopplar jag ner och ser vad jag kommer fram till tills på söndag kväll, Spännande lyxigt och något som jag verkligen VILL och ser fram emot att göra ….så jag säger tjingeling tills på måndag morgon och DÅ hoppas jag att jag har hur mycket som helst att få dela med mig till er av.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s