Förändring ÄR!

Oj vad jag funderar på förändringar och på något sätt tycker jag ordet låter så mycket bättre på engelska…….Changes …..Visst känns det som att i det engelska ordet också finns en antydan om en chans som ligger och lurar när vi gör förändringen Change…….

Det enda vi vet är att allt förändras och att vår uppgift och kanske viktigaste uppgift är att leda oss själva i förändringen……. och eftersom vi är begåvade med känslor så är det HUR vi tar förändringen  och vad vi GÖR  med den som är vårt viktigaste jobb tror jag.

Vilka känslor väcker förändring?….. visst är det så att om jag själv vill ha en förändring så ligger det mycket mer ”chans” i den än när jag blir pådyvlad en förändring…….men det är egentligen samma sak hela tiden så…….

Allt förändras ständigt och jag väljer att tänka förändring som ”change” för att tydligare se att  det  alltid ligger  en spännande chans i förändringen….

Hur ser du på förändringar? 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s