Tacksamhet :)) Ja Tack!!

Jag har idag jobbat med min föreläsning ”Pyspunka”. Under det här året och har jag varit extra vaksam på vad som skapar  pypunkan  i mitt liv och naturligtvis hur jag på olika sätt kan justera fixa och laga den.

Idag har det varit diskussioner om ”gulliga” citat och att det är bara trams att tänka gott och positivt och se att allt är möjligt.

För mig är det det här som sociala medier är till för och även är suveränt bra på….Att vi är olika och får tycka olika ………..eller egentligen att vi alltid har varit unikt olika men då har det varit flum att tycka och tänka egna tankar och det har funnits ett sätt att tänka som då har varit det rätta, men nu kan alla göra sin röst hörd.

Men det jag vill säga om dagen tema är att jag tänker att  vi i Sverige faktiskt skulle må bra av att lyfta blicken och se vad bra vi har det och även räkna upp allt som är möjligt och lägga energi och fokus på det. Att vi kan om vi vill och att det beror på mig är ju faktiskt lika sant som att vi inte kan för att det är ju ingen idé ….någon annan bestämmer ju ändå allt.

För mig ger det så mycket energi och inte vet jag om jag lyckas bättre än någon annan …men det känns så mycket bättre att tänka goda tankar om andra och lyfta bort gamla föreställningar om vad som är möjligt och sen kliva dit och göra leva det fullt ut …….för då mår jag bra

Och jag tror det först är när jag själv MÅR BRA jag kan bidra till andra och även till världen på olika sätt ……….

Så…… Jag fortsätter tro på mirakel… livet… drömmar det goda… Glädje och att Allt är möjligt!!

Här är en fantastisk film om vad det kanske egentligen handlar om som Janne Gunnarsson skickade mig i somras Tack Janne !!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Tacksamhet :)) Ja Tack!!

 1. Visst är det så, Karin!

  Livet är långt ifrån rättvis när det handlar om vad vi drabbas av, vilka förutsättningar vi får eller hur bra vi har det. Men vi kan alla själva välja förhållningsätt till världen runt omkring oss och det som sker.

  Jag tänker att det inte behöver betyda, att vi i någon slags hurtfrisk självförnekelse stänger av alla känslor av sorg, ilska, missnöje eller osäkerhet i våra liv. Men vi kan välja att inte fastna i det, låta det ta över eller definiera vår tillvaro i grunden. Jag tror att det finns möjligheter för oss gömda i allt som händer. Jag kan inte veta säkert, men det är ett medvetet val att tänka så, som i alla fall hittills visats sig leda rätt och vidare.

  Vidare mot nya möjligheter och ständigt växande! 🙂

  kram
  Annika

  1. Tack Annika för kommentaren
   Jag håller så med dig så det känns extra bra 🙂
   Vi kör på mot och i möjligheter som förr aldrig hade varit möjliga men nu är verklighet.
   Härligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s