Klockrent möte!

Idag hade jag förmånen att följa med Per  Frykman när han han hade ett uppföljningsmöte med en hög chef i en bank här i Stockholm. Jag läste och satte mig in i hans professionella rykte innan mötet……..men när vi kliver in i den stora ”konservativa” massiva byggnaden och våningen där han har sitt kontor så bildar jag mig snabbt en uppfattning om vem jag ska träffa.

Jag fastnar i hans titel och hur det känns i byggnaden och mina erfarenheter om chefer som jag mött i banker….. då kommer han……….

Vi tar i hand han bjuder på kaffe och börjar berätta om sin sommar och då blir det klockrent vem han är för det stämmer så på pricken med hans professionella rykte. Han är  och så mycket mer är än den titel som jag kunde ha mött om han inte hade tagit reda på sitt professionella rykte. Dessutom faller allt så naturligt och hans trovärdighet växer.

Ett härligt möte följer och jag ser hur klockrent Ditt professionella rykte passar även här  och han tar till sig och suger åt sig våra erfarenheter som en svamp för nu när han vet sitt professionella rykte vill han göra det roligaste utveckla det vidare så att han kan ta de steg  och utmaningar som han själv vill.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Klockrent möte!

  1. Tack Karin! Jag har själv flera liknande erfarenheter från möten med högt uppsatta ledare. Som jag förstått är de många gånger ensamma och vågar inte visa sina mjukare sidor från början av olika anledningar trots att de skulle vinna enormt mycket på det… Men det är här du och Per kommer in med ert kraftfulla verktyg som verkligen tar fram och visar det som människor uppskattar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s