Söndags rapport DPR

Det är så otroligt härligt för nu kommer det hela tiden rapporter och mail på vad personer som tagit reda på sitt professionella rykte får för resultat. Även hur det på olika sätt blir en tillgång och styrka att konkret känna till hur man uppfattas.

 

Det är allt ifrån att få drömjobbet externt till att ta mod till sig och söka drömjobbet internt.

 ”Igår morse fick jag besked om att jag blir chef för en avdelning och får en fantastisk möjlighet att pröva på att vara den chef jag hoppas kunna bli.

Nu har det lossnat känner jag och en viktig pusselbit var utvärderingen ni gjorde” 

Vi ser också att när man verkligen sätter sig in i sitt professionella rykte och börjar leva det  så kan man få nytta och använda sig av presentationen som blir publik  på olika sätt ……..En chef mailade och berättade att han innan ett möte där han verkligen ville ge energi läste igenom sin presentation och då kunde fokusera på sina styrkor som gav honom ”rätt” ansats och attityd i mötet. Han var super nöjd.

Många konsulter  är intresserade att ta reda på sitt professionella rykte …för vad säger egentligen ordet konsult och hur kan du som konsult ”sticka” ut så att du blir den man väljer? Här finns det otroliga mycket för konsulter att vinna.

Det här är hur häftig som helst och i veckan kommer vi att kunna gå ut med spännande samarbeten i olika former som vi  kommer  att ha under hösten så …………

Jag säger som Fylking …..Äntligen!!!!!!!  finns det de många som har mod att göra på ett nytt sätt som ger nya spännande resultat!! Jaaa!!  Hösten 2012 så KUL!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s