Inspirationsmagi!!

I dag denna helt magiska dag har jag suttit och jobbat med härliga sammanställningar av ”Ditt professionella rykte” Det är så inspirerande. Samtidigt har det varit en dag med lite olika besked en del bra en del som inte helt  gått vår väg. Inget konstigt med det för så är det för alla och så är det hela tiden ……men det kändes ändå så frustrerande.

Vi har jobbat 5 år med ”Ditt professionella rykte” och det började som ett embryo och en idé men från två olika personer alltså Per Frykman och jag. Det embryot har vi utvecklat förädlat marknadsfört och jobbat med dag och natt och vi…… Älskar verkligen det vi gör!!!

Ibland kan vi känna att det inte händer så mycket….. och att vi har hållit på så länge ……och varför går inte allt spikrakt framåt …….och just så kändes det på eftermiddagen idag.

Visserligen hade jag suttit nonstop och jobbat framför datorn från 06.15 med en halvtimmes lunch i solen och nu när jag kände en viss frustration så var klockan 17,30. ( så kroppen skrek ju dessutom åt mig att jag skulle röra mig ).

Sagt och gjort så gick jag min långrunda på Djurgården och med ens så börjar fokus  landa där det ska vara …på det som fungerar …det som är bra….det som jag är tacksam för……och det jag blir inspirerad av….och så vänder det för som vi alla vet så växer det vi fokuserar på ………..och när jag kom hem så låg en inspirationskälla  i brevlådan som säkert varit med om hur många dagar som  helst som den här ……i hur många år som helst och…. han har utvecklat… jobbat… marknadsfört…i 50 år och är nu 78 år ……..och tänker fortsätta minst 10 år till för han älskar det han gör och…….. för att hålla hjärnan igång så har han börjat att läsa arabiska såååååå………

ibland är det så bra att lyfta blicken få ny input och bli inspirerad för om 45 år kan ni bara tänka er vad vi har åstadkommit då med ”Ditt professionella rykte …… Å då är jag en nätt dam på 90 bast som fortfarande älskar det hon gör lägger fokus på det som är bra och tror på det goda!!! Tack för inspirationsdimentionen Hans Axelsson och stående ovationer för allt du har gjort och GÖR! Hurra!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s