Där passionen flödar………

Tänk vad det känns när rätt personer är på rätt plats och känner passion för det de gö. Idag hade jag förmånen att besöka Skogsbo Gård.

En oas strax  utanför  Stockholm där det bara sjuder av frihet ….vänlighet ….kreativitet… enkelhet och lugn! Här tar man fika och lägger pengarna i en burk … i butiken finns förutom underbara kläder och prylar av alla slag ett rum för Gratis loppis…..Alltså om man ser något man vill ha så får man ta det.

 

Hela huset är på gång att bli underbart renoverat och jag hade även förmånen att prova en avslappningsstol som var det bästa jag någonsin provat ( som gammal massör är jag otroligt skeptisk till massage stolar men det här var något helt annat) 

Idag så hade dessutom två familjer hyrt in sig för att ha ett barnkalas i fransk stil. Allt det här i en salig blandning och det som genomsyrade allt var Passionen Glädjen och Kärleken till detta ställe.

Jag har inspirerats så idag för jag ser att det handlar inte om att göra rätt saker  på ett korrekt sätt som alla säger att det ska vara ….Utan det handlar om att göra saker rätt utifrån glädje… passion och kärlek till det man vill skapa och så man själv vill ha det.

Helt underbart och jag får så mycket inspiration och tro på att vi är på väg åt rätt håll där det unika och individuella som gör mångfalden är på stark frammarsch!! Tack för idag Skogsbo Gård Jag kommer snart igen!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Där passionen flödar………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s