Plötsligt så…….

Eller det är inte plötsligt…………………. Jag ser det i nästan varje gång vi pratar om ”Ditt professionella rykte!”  Både i möten och på föreläsningar………När vi pratar om att göra på ett lite annorlunda sätt …………….. att börja ta kommandot över livet och framförallt arbetslivet………….att skruva i glödlampan och börja lysa……att lägga fokus på det du är bra på och tycker är kul istället för att förbättra dina svagheter…………att sätta saker på din att sluta göra lista……… att förstärka det din professionella omgivning ser som dina styrkor och som ofta är precis i samklang med det du vill göra och hur du vill uppfattas ….men inte har en aning om…..

Det händer alla gånger ……..Då alla… som vill tänka nytt .. vill göra på ett annorlunda sätt mot det som inte fungerar…. är nyfikna på sin egen potential och hur man på ett enkelt sätt kan förstärka den så det blir LIVSKVALITET = EFFEKTIVITET

Tar reda på sitt Professionella rykte!

Alla ska inte göra det men DU som vill och DU som är nyfiken …..att fokusera på det som öppnar nya möjligheter… att ta fram hela din kompetens och potential .. att ha roligare på jobbet och  göra mer av det du älskar så du kan styra ditt liv på andra grunder än de traditionella ……………………….

Hör av dig så tar vi en fika eller pratstund ….

För plötsligt så händer det ……..Du är på rätt plats gör rätt saker på ditt sätt och ……….DET GER VINST!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s