Var din egen stjärna!

 

Jag har förmånen att få träffa så många fantastiska personer när jag arbetar med Ditt professionella rykte! Både när jag och vi föreläser och sen framförallt när vi får förtroende att jobba individuellt med att  sammanställa presentera och utveckla personers Professionella rykten.

Idag när jag hade ett möte som blev en helkväll med en ”kund” som har blivit en mycket god vän så slog mig tanken hur sällan vi faktiskt reflekterar över den tid vi ger till varandra och vilken gåva det är att få dela erfarenheter historier och drömmar med en annan människa.

Jag har skrivit det förut och  jag gör det igen ….Möten är livet och de möten som berikar och inspirerar är ofta med personer som mår bra och tar ansvar över sina liv….Alltså leder sig själv och har insett att vi själva kan styra allt och även vikten att börja med sig själv så att vi sen kan hjälpa andra.

Vad vill jag säga med det här Jo!!! tänk på det nästa gång du har ett möte med någon annan att du faktiskt har fått den stunden  av den andra  personen så gör det allra bästa av den timmen och hantera den som guld.. och se alltid till att göra det du mår bra av så att du  i ditt möte kan ge vidare den energin till andra.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s