Kraften finns i personerna i företaget så klart

Ett företag har inget rykte utan det är medarbetarna i företaget som skapar företagets rykte. Inga konstigheter i det men ändå håller många företag på med att stärka företagets rykte genom att vässa på varumärket och lägga fast visioner om  och om igen men det når inte ut till medarbetarna.

Alla medarbetare vill bidra det är min fulla och fasta övertygelse. Men jag tror också det finns en liten hake på det påståendet – för att bidra vill man först blir bekräftad så man kan bidra på sitt eget sätt där man är som bäst.

Här finns kraften och det är det vi ser när vi arbetar med ”Ditt professionella rykte!” Då vet man hur man uppfattas  blir det lättare och roligare att bidra för då kommer det inifrån och det är här det unika och effektiva finns. Så här finns det mycket pengar och livskvalité att tjäna om man istället för att lägga miljoner på företagets varumärke och rykte investerar i det viktigaste företaget har – människorna som jobbar där!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s