And I am feeling Good!

Igår fick jag en grym egoboost när jag bytte profilbild på FB. Vilka helt fantastiska kommentarer och tankar som jag fick ta del av Tack!!

Underbara Magdalena Bibik har tagit nya bilder på Per Frykman och mig och de blev så bra och framförallt känns de så sanna och äkta… för jag har ett helt underbart liv och Magdalena fick det att synas.

När jag drev Rutiga Dukens café var det många som frågade mig hur jag orkade träna nr jag jobbade så mycket..och mitt svar var ”Det är just därför jag orkar”

Nu får jag ibland frågan om jag är så glad som jag verkar och hur jag orkar vara glad jämt ..och mitt svar är Det är så Jag orkar för GLÄDJE och KÄRLEK GER så mycket mer energi och jag har så mycket att vara Tacksam och glad för.

Idag kan jag själv bestämma hur jag vill agera i varje situation och det coolaste är att det är jag som är expert på mitt eget liv. Jag kan utgå från mina expert kunskaper när jag gör val små som stora och de expertkunskaperna är mina unika. Grymt !! och egentligen hur enkelt som helst.

Mår jag bra och gör det jag mår bra av så vill jag att alla ska må bra och göra det som de är bra på.

Eget ansvar och medvetna val en gåva som vi kan använda när som helst och som på en gång ger ringar på vattnet.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “And I am feeling Good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s