Möjlighets provokation!

Ibland blir jag så less för att vi så sitter fast i gamla sanningar och föreställningar om hur saker ska vara.

  •  Jag hör många som går på HR dagarna och betalar dyra pengar för att inte höra mycket nytt eller intressant.
  •  Vi tror fortfarande att vi kan förutsäga vår framtid genom att titta på det vi har gjort.
  •  Vi har samma teamövningar och dagar för personalen som inte leder till förändring utan snararde sätter fast det gamla ännu mer.
  •  Det finns fortfarande några som tror att när man har kul på jobbet producerar man inte och är effektiv och därför behöver vi förstärka det vi är dåliga på
  •  I en gymnasikhall i Härnösand finns en banderoll 2012 som säger ”Alla kan inte bli bäst, men alla kan göra sitt bästa.”
  •  Att göra ett bra jobb vara stolt och ha ambitionen att prestera med mästarklass anses fortfarande vara jobbigt och något man kan bli utbränd av.

Jag kan räkna upp hur mycket som helst av det som sitter fast för att ….ja inte vet jag kanske för att makten finns i det som har varit och att möjligheterna nu är för stora för vi som VILL och vi som älskar livet och att bidra på olika sätt.

Vi har jobbat med att ta kål på gamla sanningar och har dessutom ett fantastiskt verktyg ”Ditt professionella rykte” som bidrar till att varje individ kan ta fram hela sin potential och vara ännu mer sig själv ta ansvar och bidra på det bästa sättet som ger Livskvalité = effektivitet.

Och nu kommer artikel på artikel från USA att vi ligger i framkant med vårt tänk och att det kommer och att det forskas på det. Jaaaaaa!

”It´s what you could be that makes people sit up and take notice — learn to use the power of potential to your advantage.” Heidi Grant Halworson 

Så ni som känner  att det är roligare mer lönsamt att jobba med personer som vill bidra framåt och som vill fokusera på det som de gör bäst och som själva vill ta ansvar för att göra ett bra jobb för att må bra och bidra till andra …..NU köör vi!!!!! Maila!!  Hör av er så tar vi en fika och så blir vi starka tillsammans.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Möjlighets provokation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s