Nystart!!

Himmel och pannkaka vad länge sen det är jag bloggade…. NU är det dags för uppryckning och istället för att jag  väljer att se mig själv som lite tjatig eftersom jag ofta lägger ut mina funderingar på Fb så tänker jag ändra på det och tänka …….

Vilken möjlighet jag har att säga precis det jag vill och filura lite extra på det jag funderar på och på så sätt kanske också vara en liten del i att förändra gamla tankesätt och sanningar.

Jag ser så mycket bra som händer och tar också chansen att omge mig mer och mer med personer som VILL ..TÄNKER NYTT och som GÖR och vilken energi det ger. Det är  lite som när man är med barn och helt plötsligt dyker det upp barnvagnar överallt. Nu känns det som vi blir fler och fler och tillsammans kan vi förändra.

Det vi fokuserar på växer och jag vill verkligen nå ut med erfarenheterna vinsterna det härliga som händer när vi arbetar med att ta reda på människors professionella rykte vilket är det jag brinner för när jag vill bidra till att förändra världen ….så NU blir det skriva och rapportera av så att ni ser att det man VILL går …det  tar det bara lite olika lång tid!!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s