Tiden är i kapp …..men vad väntar vi på bättre tider eller?

Jag deltog igår som utställare på mässan ”Mångfald och företagande” och fick så många härliga insikter…. och det bekräftar också  att det vi pratat om lagt ner hela vår själ och satsat allt på i 5 år  och som ”Ditt professionella rykte” handlar om och vill bidra till ….  NU är det ALLA pratar om.

Igår pratades det om att istället för att se vilka ”funktionshinder”  man har kan vi prata om ”funktionsgåva” istället …. Vi behöver få tillgång till våra personliga resurser och vattna dem istället för att se vad vi inte kan….. Det är vad jag är i toppen som räknas och inte vad jag har i botten…..

Jag kan nämna mycket mer och jag träffade otroligt duktiga härliga människor som har allt detta men som inte kan presentera det eller som kanske inte ens tror på det…. för fortfarande väntar vi på något som ska ta oss framåt …….men det kommer inte att hända utan VILL vi göra en förändring och som Per Grankvist sa göra smarta saker istället för dumma så är det bara att sätta igång! Nu är dags att GÖRA!

Ibland blir jag förvånad att vi inte tar till oss det som är bra och det som är möjligt, utan vi envisas att fastna i det som inte går vara misstänksam för det nya och hela tiden grotta i det som kan gå fel.

Om vi gör tvärtom och börjar tro att vi är bra ..vi är unika ..vi kan och även börjar se att det är så med de personer vi möter så då händer det saker.

Den bästa insikten som landade i mig i går vid ett samtal var … Tack !

”Den enda synd som finns är att inte vilja utvecklas för att bli den unika person vi är och är ämnad att vara!” Ulf Engström

Hur vill DU utvecklas …vad kan du ta för steg  idag för att komma närmare den du är och det du kan bidra med för att du är DU? 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s