Mångfald bara ord eller verklighet ?!

Det händer mycket nu …det puttrar och kurrar härligt på många olika ställen. Många nya grupper startas och utvecklas.  Jag dras till människor som VILL förändra och inte bara prata om vad som inte fungerar utan som pratar om att vi behöver göra på att annat nytt sätt för att få mig oss samhället världen att fungera bättre.

Jag VILL också vara i sammanhang där det inte bara pratas utan där vi GÖR saker som tar oss små och stora steg mot en bättre framtid där mångfald blir en verklighet och inte bara ett tjusigt ord som man kan använda.

 Vi vet att när vi mår bra och är positiva då presterar vi bättre är mer kreativa …mer empatiska …..vågar göra förändringar och prova nytt…….

Men ändå så vinner ofta de som säger att det inte går…. att det är som det är… att  det är så starka krafter som håller i det gamla …att det handlar så mycket om makt …att göra som de alltid har gjort… lyssnar på samma föreläsare … ser på samma program…. läser bara det som säljer bäst och har slutat tänka själv ……för då kan den falska tryggheten rubbas.

Vilken utmaning och vilken möjlighet det då är att  få vara med och  förändra och utmana det gamla beprövande och vilken ofantlig tur jag har att få leva just i den tiden som är nu!!

Pass på nu händer det!!!  VI GÖR!!! Wiie!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s