PYSPUNKA!

Jag ser mitt liv som ett cykeldäck. När jag fokuserar på det jag kan förändra och gör det jag älskar och samtidigt älskar det jag gör då är jag inne i navet. Men stark energi gör jag små saker som får däcket att framåt i bra fart med energi.

Ju mer jag går utanför mig själv och fokuserar på det som har hänt…… det som kanske kan hända…. och hur alla andra är …..alltså fokuserar på det jag inte kan förändra hamnar jag längre och längre ut på däcket.

Ju mer jag jagar och ju mer energi och fokus  jag lägger på det som jag inte kan förändra desto fortare går det.

Det går inte fortare framåt utan jag tappar energi fortare och fortare och kommer längre ifrån där det händer alltså här och nu.

Därför uppkom PYSPUNKA!

Jag har föreläst många gånger med ditt Professionella rykte och även om livstilsförändringar men i kväll så tar jag alla mina tankar och erfarenheter med mig och ska ut på jakt och se om det finns någon mer därute som har PYSPUNKA!!  och hur vi  på ett enkelt sätt kan laga den!

Så alla ”Stjärnentreprenörer” i Skurup med omnejd:)) NU Kör vi!!!

En härlig upptäcksresa har börjat!

 Tillsammans gör vi skillnad och Grymt kul ska det bli!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

5 reaktioner till “PYSPUNKA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s