Ditt Professionella rykte!

Idag hade jag förmånen att vara gästskribent i allt om företagande, där jag skriver om det ”lilla” som gör skillnaden och som är en av anledningarna som avgör vilket företag man väljer. Det betydelsefulla mötet, som jag tror blir viktigare och viktigare vare sig man träffas på nätet eller IRL. Att vara närvarande och ödmjuk i mötet ger förtroende och även energi som genererar mer kunder och bra rykte som smittar.

Det är du som person som skapar mötet och det är också här kraften finns i företaget. När du är på rätt plats, mår bra och har kul när du arbetar, då är det lätt att vara närvarande göra det lilla extra och det GER det mycket MER energi än det TAR!

Ditt professionella rykte ger svar på Just Det  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close