Pyser egoism energi eller ger egoism energi?!

När jag är ute med min föreläsning Pyspunka så är en egoism av de ”PYS” jag filurar på. Idag går vi mot ett individualistiskt och egoistiskt samhälle och det betraktas som något negativt…..men för mig är det något positivt och något som kommer att föra oss fram mot den nya tid som väntar.

Tänk vad mycket tid och kraft vi lägger varenda dag på att förändra andra …. försöka få dem att göra som vi vill och tycker är bäst för dem att göra …inte för att vi vill illa utan för att vi vill väl och vi vill förändra. Hur bra går det egentligen?…. och hur mycket energi tappar vi på det?… och hur mycket hjälper det? Kan vi göra på ett annat sätt?

Tänk ! Vad häftigt …. Om vi istället skulle lägga den energin på oss själv för att må så bra vi någonsin kan och göra det som känns bra och kul för oss så att vi själva är med och vill förändras i livets förändring.

Då är vi i och för sig egoistiska ..men ..får vi individer i samhället som inspirerar andra att må bra och framförallt applåderar och hejar på andra som också börjar ta hand om sig själva och lever sina VILL liv. Mår jag bra så spiller det över till andra……. Jag kan ge andra av det jag själv har. Glädje, Kraft, Kärlek, Mod och framförallt liv.

idag tyck  om dig själv! …..gör det du mår bra av!…och fundera på vad du skulle vilja göra som du drömmer om!!!! och Ta första steget mot det idag … för det vi fokuserar på växer!!!!! Vad vill du ska växa idag?

JAG  o jag  VILL så nu köör vi :))  God Morgon!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s