Skrivkramp!

Ibland får jag liksom skrivkramp när jag ska blogga för jag tror att det jag skriver hela tiden ska vara revolutionerande. Här jämför jag mig med …ja jag vet inte vad ……och samtidigt så tycker jag att mitt liv är revolutionerande –  för det är MITT liv. Jag har aldrig mått så bra som nu ……jag är helt överväldigad och lycklig att som igår träffa intresserade företag och personer som  vill bygga sin verksamhet på Pers och min filosofi och verktyg ”Ditt professionella rykte!”………..otroligt tacksam att det kommer över 100 personer till Börshuset i Malmö för att de är nyfikna och intresserade av det jag brinner för…..Jag har aldrig haft så många fantastiskt kärleksfulla människor i min omgivning och jag tror mer än någonsin att allt är möjligt!!!!

Ju fler människor jag har förmånen att träffa ju mer imponerad och glad blir jag, för alla har så mycket att komma med och berätta som berikar mig. Det är ofta det lilla som berör mig, ger mig kraft och mod att fortsätta min resa och följa min väg som jag tror på och har tillit till.

Så jag vill dela med mig…… och jag tänker nu skriva varje kväll om det som hänt eller inte hänt och vad jag känt eller inte känt ………… Vill du hänga med och läsa eller titta in i bland blir jag överlycklig för livet är en spännande resa och jag vill gärna bidra till det jag kan. Kanske inspirera dig att ta ett litet, litet steg fram på din väg och  resa för  …………

EN dag ska vi DÖ ……..men ALLA andra får vi LEVA! 

Vilka möjligheter det öppnar och här är vi alla pusselbitar för den framtid vi vill skapa och det börjar NU!….. IDAG! ……. med små steg som tillsammans ger stora magiska resultat.

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Skrivkramp!

 1. Bästa Karin,

  Kanske har en kommentar redan kommit, men något hände så jag försöker igen!

  Verkligen roligt att se att det går bra för Er, tycker ni är värda all framgång med den frenesi och entusiasm som ni sprider Ert budskap med, hörde att ni hade ett bra framträdande i Västerås häromveckan och nu i Malmö, bara att gratulera och lyckönska! Ert koncept och budskap är värd all framgång och lycka!

  Skulle vara trevligt att ”stanna till” över en kopp kaffe, känns som om det skulle vara trevligt, är i Stockholm till och från numera!

  Hälsa Per!

  Kenthy

  1. Hej Kenthy!
   Tusen Tack! jag det är helt suveränt kul att nu tiden har kommit ikapp oss och det vi brinner för.
   Jag stannar mer än gärna till för en kopp kaffe! Hör av dig när du är här i Stockholm så bokar vi in det Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s