Tidningen 7 och ett magiskt avslut på veckan

bild[1]Jag flyttade ifrån Örnsköldsvik när jag var 19 år och oj vad mycket som hänt!

Idag fick jag en härlig artikel publicerad i Tidningen 7 och jag är stolt och glad men framförallt så imponerad av att det finns intresse och en nyfikenhet att veta vad jag gör även om det var länge sedan jag flyttade.

Det känns som om den här veckan har varit en propplösare på många olika sätt när det gäller ”Ditt Professionella rykte!

Allt jobb och alla härliga kontakter och relationer som vi jobbat på och byggt upp  börjar nu ge frukt så 2013 ser helt fantastiskt ut.

Många vill läsa vår bok och vi får förfrågningar om föreläsningar och nu är det företag som kontaktar oss för de har äntligen kommit på att det går inte bara att prata om medarbetarna som företagets främsta resurs…….De behöver GÖRA något också! Helt suveränt

Vad har jag lärt mig idag ? Mycket och framförallt att allt är möjligt och att jag inte kan planera och förutse allt för det blir oftast mycket bättre än vad man någonsin kan tänka ut :)) Sov Gott så hörs vi i morgon

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s