Passion!

bild[2]Jag har haft förmånen att massera Norrdans ett av Sveriges bästa danskompanier i 15 år. Det som fascinerade mig mest och som gav mig en enorm energi var den passion de kände för dansen. En enorm ambition, vilja och passion att lägga ner hela sin själ på det de gör.

För mig är det spännande att prova på nya saker se andra miljöer för att bli inspirerad och även få perspektiv på livet…….så

I helgen har jag haft förmånen att tillsammans med min dotter stå i Stallpellets monter på Globen Horseshow. Här mötte jag den igen……… Passionen!!

 

Jag tror det är ca 22.000 häst passionerade människor som år efter år samma helg åker till globen för att vara se känna och prata om sin passion hästar.

En av världens knäppaste sporter för det kostar bara pengar och inte lite utan hur mycket pengar som helst men ändå är det, det  bästa, roligaste, härligaste som finns för många – speciellt tjejer.

Helt plötsligt igår så samlades det många småtjejer för det var en känd och berömd bloggare som skulle komma i montern mitt emot och ge autografer. Jag har de ingen aning vem det var och  det kryllade av fnittrande rodnande förväntansfulla tjejer. Där satt han en liten kille som genom sitt bloggande och sin passion till hästar har vunnit tjejernas hjärtan. bild[3]

Det vibrerade känsla i luften på samma sätt då jag tittar på dans och ser andra som brinner för det de gör. Tjejerna tog mod till sig och gick fram ….dansarna ger allt på scen och vill lämna sin känsla som deras passion förmedlar.

Hur ofta känner vi det på våra jobb?…….och som en tjej från USA sa:

”Konstigt med er svenskar som inte ens är glada på era jobb på måndagsmorgonen”

Hon tyckte att endera borde helgens roliga spilla över till måndag morgon eller så borde det vara roligt att gå på jobbet om man haft en tråkig helg.

Så hur är det med passionen i ditt jobb? 

Vad skulle hända om du tillsatte 10 %mer passion?

I morgon är det måndag och jag tänker ge allt jag har för att känna så mycket passion jag bara kan för det är då jag får energi och gör ett bra jobb:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s