Att så……

IMG_0024Jag skulle skicka ett kort till mina föräldrar för en tid sedan och efter som det inte hör till vanligheterna så fick jag ta fram deras adress och där står då min pappas namn och titel. Det står John Sandin Jordbrukare.………..

För mig har det satt sig i mitt huvud för jag tycker jordbrukare är så vackert och så stort. Han är inte konsult, chef eller anställd eller någon annan titel, utan han är jordbrukare en som  har brukat jorden så att det varje år ska bli en skörd. Som jordbrukare så gör man alla små, små detaljerna varje år vid en viss tidpunkt för att skapa de allra bästa förutsättningarna. En jordbrukare kan inte styra de yttre förutsättningarna som  t.ex. vädret är ………men ändå så gör han allt noggrant och minutiöst år efter år.

Det slog mig att det är ju så vi jobbar speciellt som företagare om vi ska lyckas. Vi gör små insatser över tid och det är allt från marknadsföring…möten…framträdanden…uppföljningar…förtroendebygganden….planering….. ja ni förstår. Det här  är en häftig tanke för det blir då mening med allt jag gör och att det jag gör idag  hur litet det än är bygger det jag kan skörda i morgon.

Nu de senaste tre veckorna har mycket av det vi har jobbat med när det gäller ”Ditt-professionella rykte fallit på plats och vi har nu bokat in många roliga uppdrag som vi sådde första fröna till för en 3-4 år sedan. Vilket är helt underbart kul!Ny sajt_2

En helt magisk resa som kanske inte har påverkats av väder men istället av konjunkturer, gamla tankesätt och rädslor att tänka nytt….. Men nu skiner solen och det har regnat precis lagom mycket så att fröna ska sätta fart och växa och 2013 blomma ut i full blom.

Det är magiskt häftigt och nu är tiden mogen för Ditt – professionella rykte på riktigt!

2013 here vi come! 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s