Passion!!

bild[1]Den här senaste veckan har jag verkligen varit mycket i kulturens värld. Jag har givit mig förmånen att gå och titta på dans i världsklass och teater och musik i olika former. Jag blir så otroligt fylld av energi när jag ser människor som lägger ner hela sin själ i det de gör. Så peppad av att allt är möjligt att glädjen och passionen är det som dominerar  och det som ger fantastiska resultat.

Jag vill införa mer passion på våra arbetsplatser mer glädje och bus och framförallt att vi gör ännu mer av det vi är bra på intresserade av och vill bli bättre på. Det kanske är en myt att det bara är i konstnärliga yrken som passionen kan flöda fritt. För tänk vad mycket bättre vi skulle prestera och hur mycket bättre vi skulle må om vi hade det som bas istället för stress otillräcklighet stagnation.

Snart klingar klockorna för 2013 så jag slår ett slag att vi gör det året till Passionens ÅR!

Oj oj oj vilket härligt år och vad våra arbetsplatser våra gamla i äldrevården och våra unga i skolorna kommer att må gott och expandera.

Ja, det är därför jag omger mig med dans musik sport och teater för här finns det bevis på att det är möjligt och att det ger underbara resultat.

Å idag vann också Sverige WM – guld i innebandy. Vi har förmånen att arbeta med fem av profilerna i innebandy landslaget och här finns det hur mycket passion som helst. GRATTIS!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s