Relationer Ja tack!!

_DSC5174Igår var det en magisk dag på många sätt!

Nu när jag ska skriva om den så kommer jag inte riktigt ihåg allt som hände för jag blev bombarderad av så mycket mänsklig kärlek och värme på en och samma dag så jag kände mig nästan som ett självlysande element!

Tror inte det är grejen att jag ska räkna upp alla jag fick förmånen att träffa utan vad som var det gemensamma var i alla dessa möten som gjorde mig varm och glad och så fylld av energi.

Jo jag tror det kallas relationer………….. Alla jag träffade igår har jag starka relationer till. En del är ganska nya och en del var det ett tag sedan jag träffade men vilken gåva det är att få lära känna och bygga relationer med varandra. Så spännande när jag får ta del av det alla har gjort …hur de tänker …och vad de drömmer om och vill göra …eller inte göra………..

Jag  spar alla samtal i en liten guldkista i mig och plockar fram och lär mig och filurar och hämtar energi av all den klokskap som jag får ta del av och ta in.

Idag har jag liksom surfat på all energi och den energin  har givit mig kraft och mod att ta mina beslut…… ännu mer utgå ifrån vem jag är och det jag tycker är kul och brinner för och ………hur jag kan må ännu bättre!

bildSå TACK alla ni som delar med er till mig och som jag får förmånen att träffa och bygga relationer med. Det är för mig det som livet går ut på att växa lära och expandera så att vi blir de vi verkligen är och gör det vi verkligen vill och mår bra av.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s