God Morgon

bild[2]God morgon

Idag börjar jag dagen med en flygtur till Malmö för att återkoppla professionella rykten till en ledningsgrupp i ett otroligt spännande företag.

Jag älskar att flyga och vara på väg. Idag när planet lyfte ….jag blundade och njöt och kände den där kraften som riktigt suger tag i mig när planet lyfter så tänkte jag att det är för mig en symbol för all den kraft och potential som vi har inom oss. Den kraft som finns där hela tiden men som vi bara lyfter fram ibland

Planet behöver kraften för lyfta och flyga iväg och vi behöver ibland detsamma för att lyfta och flyga precis där vi ska flyga.

Jag har förmånen att arbeta med att ta fram just den kraften – ”Ditt professionella rykte!”

Så det blir hur spännande som helst att vara med och se hur ledningsgruppen nu flyger iväg och alla som tar reda på sina professionella rykten lyfter och agerar precis där de ska vara – Där de är som mest kraftfulla….mår och  flyger som bäst!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “God Morgon

  1. Härligt att höra hur öppen och närvarande Du är för det som kommer till Dej. Känner igen känslan Du beskriver. Känslan då planet lyfter. Kraften och ochså känslan att vara på väg till något, som är lite av ett oskrivet blad. Allt kan ju hända och allt är möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s