Ny tid – nya insikter – strålande möjligheter!

bild[1]Strax innan jul så var vi nere i Malmö och återkopplade professionella rykten till en härlig ledningsgrupp. De vill tänka nytt och framförallt det tänker inte bara utan de gör.Vilken ynnest det är att arbeta med VILL personer!

Jag kommer att skriva mycket om hur de gör vad som händer och viilken påverkan det har för dem som individer och framförallt för företaget när allt börjar rulla igång 2013. Nu vet de konkret hur de uppfattas och kan fortsätta bygga på sina styrkor för att bli ännu bättre må ännu bättre och ta företaget in i framtiden på ett hållbart sätt.

Vi hade en spännande diskussion med en av killarna i ledningsgruppen som arbetar mycket med personalfrågor och som har mycket kunskap och en lång och gedigen utbildning bakom sig. Han sa något som verkligen speglar den nya tiden och som inte är en motsättning utan en grym möjlighet…………….

 

  • Tänk att vi har gått två helt olika skolor för att nu dag ha liknade kunskap. Du Karin har gått livet skola och utbildat dig till det du kan idag, och jag har tagit till mig mina kunskaper via traditionell utbildning. Tänk vad vi kan komplettera varandra.

För mig var det otroligt starkt att höra, för jag har lite brottats med det att jag inte har en traditionell utbildning i grunden och då är ”sämre” än de som har det. Hur fel är inte det för när vi släpper det gamla tänket  för att istället  kombinera alla vill och all den kunskap vi har så blir det Briljant.bild[5]

 

Det är en av anledningarna att jag brinner för att arbeta med Ditt professionella rykte!

Här får jag ord och kan presentera 100% av min kompetens och det som är viktigt för att kunna göra mer av det jag brinner för….. är bra på …..och mår bra av.

När jag vet det  ligger alla möjligheter öppna. Nu när världen hela tiden förändras gäller det att ta eget grepp och leda sig själv för som en fb vän Dan Norell  sa för någon dag sedan………..

”Tänka sig …har levt under villfarelsen att ”starkast överlever” med allt vad det innebär för livet. När det i själva verket är den som är villig att förändras i samklang med omgivningen och världen som klarar sig bäst! Vilken skillnad det skulle vara om alla visste det på riktigt 🙂 !” Dan Norell.bild[4]

Det handlar om att förstärka det man är bra på ta bort det man inte är bra på och tycker är kul……….(Vem har blivit ”framgångsrik” på sina svagheter??.)……….. så styrs man till att vara på den plats där man är i samklang och det går lätt och  det ger energi att leda sig själv

 

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Ny tid – nya insikter – strålande möjligheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s