En lååång Blogg! Wiiie!

 

IMG_2949

Jag är liksom kärring mot strömmen med mycket. Så egentligen så skulle jag kanske inte skriva nu vad jag vill och önskar mig inför 2013………men jag ÄLSKAR verkligen nyår och nya tomma blad. Jag tror jag är sådan som person att jag vill lära mig av det som har varit så jag inte gör samma misstag om och om igen men sedan lägga bort det  se framåt och göra nytt.

Så nu är det 2013 Äntligen!

Som så många andra så har jag haft ett 2012 som har varit verkligen turbulent på många olika sätt och det har innehållit både glädje, sorg, succé och misslyckanden som så många andra år……men det som känns för mig är att som med vädret så har det varit tydligare än någonsin att jag inte någonsin har kunnat räkna ut och planera något av det som hänt. Samtidigt som det svängt snabbare och kraftigare mellan alla känslor och situationer.

Så vad tar jag då med mig från 2012?

bild[1]Ja här är några reflektioner…

Alla ofantligt fina möten med människor som jag har haft förmånen att ha. Att lära känna nya personer fördjupa andra kontakter och hela tiden lära mig mer och mer om mig själv  och andra är en gåva som inte kan mätas med något.

Jag har lärt mig att tillit och uthållighet kombinerat med energi och glädje är något av det viktigaste jag behöver som entreprenör och speciellt när man banar väg för något nytt och obeprövat.

Att jag visst är effektiv även om jag nu de senaste fyra åren bara arbetar långsiktigt och inte ser resultat på en gång. (Grymt bra känsla som jag fick när jag gjorde mitt ”Vill projekt” i sommar på restaurang W)

Fel och misstag ger bra erfarenheter som kan förvandlas till den bästa skolan någonsin …….Skulle verkligen vilja skriva en bok om det för  jag tror det skulle vara till hjälp för många att våga mer och att få Sverige på fötter. (Skuld och skam landet Sverige)

Relationer är det viktigaste och bästa vi har och det finns egentligen bara en sak att investera i och det är människor.

Att Stockholm är en vacker och vänlig stad och att det finns så många fina människor här och Jag älskar verkligen att bo här.

Att allt är möjligt vissa saker tar bara lite längre tid.
bild[1]

Sen det häftigaste av allt är att NU har tiden kommit ikapp oss när det gäller Ditt professionella rykte! Vi ser så häftiga resultat och nu är det ett skifte från industrisamhället och den makt som hålls fast där – till en ny tid där vi ser alla individers potential och där medvetna val och eget ansvar blir en tillgång som bidrar till att vi börjar leda oss själva och expandera till de grymma personer som vi är.

 

Avslutar min lilla betraktelse med några av mina ord från boken – Ditt professionella rykte!

2013 NU är det DAGS Nu Köööör Jag fullt ut så ducka ni som vill 🙂

”Nu vet jag! Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor. Jag vill bli expert på enkelhet. Jag brinner för att fler av oss får ……

  • Ha kul på jobbet – Det är enkelt
  • Göra medvetna val och ta eget ansvar – det kan bli enkelt
  • Göra mer av det vi är bra på och är intresserade av – det borde vara enkelt
  • Ta fram den kraft som vi alla har inom oss – det är väldigt enkelt för allt finns där redan
  • Förstå hur bra vi har det och se alla möjligheter som finns – det är enkelt helt enkelt
  • Känna oss nöjd och stolta över det vi presterar  – det kommer att bli enkelt”

 

bild[2]Det pratas om att vi är på väg in i en ny tid. Det känns tydligare och tydligare att vi börjar värdera och agera på lite olika sätt. MEN det är ingen som kommer att slänga på oss den nya tiden utan det är vi alla som skapar den. Så för mig blir det viktigare än någonsin att jag börjar med mig själv och tar ett steg ….och ett steg …och ett steg…… och sen så köööööööööööör jag Wiiiiiie!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “En lååång Blogg! Wiiie!

  1. Inspirerande och samtidigt känns det så självklart när du utrycker dig…jag delar verkligen dina tankar och känslor, jag tar till min fantasi och förmåga att känna in vad som händer i mig när jag läser din blogg…å det är djup äkta, pirrande upptäckarglädje. Tack för det – Karin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s