Be comfortable to be uncomfortable.

IMG_1181

Jag har läst… läst….. läst i helgen.  Sååå Kul !  Boken ”Hjärnrevolutionen… Varför din intelligens på verkar allt du gör och allt du gör påverkar din intelligens” av Johan Norberg och även ”Being You Changing the world” av Dr. Dain Heer.

Jag har läst men också gjort på ett nytt sätt när jag läser som går i linje med mitt 2013 Frihet och Frid!….. Alltså läst och tagit in mycket och sedan backat och låtit det sjunka in och verkligen sammanfattat det som passar mig och det jag vill lära mig och även bidra med.

Sammanfattningen på dessa två helt olika böcker som speglar livet och potentialen på olika sätt är att vi genom att utmana oss växer och här i ligger

TRYGGHETEN……………………… Den verkliga Tryggheten.

 

…men som vi vet är det så lätt att hamna tillbaka i det vi kan… det vi har gjort… som vi har tänkt för det är bekvämt. Här känner vi oss hemma, bekräftade och vi tror vi har kontroll över vad som ska hända och för vi känner i alla fall igen de konsekvenser det ger.

Det är därför det gamla har sådan makt och därför det är så trögt att göra på nya sätt för vi vet inte hur det känns när vi har gjort ….. tänkt… eller agerat utifrån …..ett nytt sätt eller kanske så enkelt utifrån vårt unika sätt. Här blir vi vilsna och har inget att jämföra med för vi behöver ju hela tiden värdera om det känns och då blir det lite obehagligt och jobbigt.

Så därför tror jag 2013 också blir ett träningsläger ”To be comfortable to be unconfortable” Jag vill bidra till att jag expanderar och går framåt och jag tror det bara finns ett sätt för att göra världen till en bättre plats  Att vi alla tar ett  litet steg för att expandera och bli ännu mer oss själva som de unika personer vi är  …..Vi behöver göra på nya sätt som vi inte har gjort för att få nya resultat som vi inte har fått. och allt börjar med DIG och MIG! Vilka möjligheter!

”Medvetenhet som ger små steg som ger stora resultat med tiden”

”De flesta människor missar alla möjligheter för att dessa är klädda i overaller som ser ut som arbete” Thomas Alva Edison

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s