Expandera …..

Vilken härlig helg det har varit.

Som några av er vet har jag satt upp Frihet och Frid som mina ledord 2013. 

JAG ÄLSKAR NÄR LIVET BÖLJAR FRÅN SUPER MYCKET TILL HELT STILLA ... Just orden  Frihet och Frid betyder  för mig att jag vill ut och träffa hur många människor som helst…. lära mig nytt…. ta input av alla slag …. och gå utanför min trygghetszon för att våga mer göra nya saker = Frihet!!

För att det ska leda någonstans för mig så behöver jag sedan samla in det och låta det landa och göra något bra av det så jag expanderar = skapa utrymme för Frid.

Sen vill jag på det igen och bidra till de som vill lyssna med vad jag har kommit fram till lärt mig och dela med mig vad jag gjort för att förhoppningsvis inspirera. Men framförallt LEVA!

bild[1]Så vill jag leva och arbeta för att jag ska må riktigt bra och vara effektiv, så därför är jag ibland medvetet nerkopplad och mer med mig själv vilket känns lite konstigt men otroligt coolt …och det bästa är att det är ju bara jag som vet hur jag ska göra för att nå de resultat jag vill nå. Vi har alla vår dröm som ger oss energi så varför inte ta tag i den och leva den varje stund. Att välja är ett härligt erbjudande som inte nödvändigtvis eller otroligt sällan leder till en lösning utan till ett nytt val.

Vad vill du välja för att komma ett steg närmare dig själv och expandera så att du lite mer lever din dröm precis just nu?

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

3 reaktioner till “Expandera …..

 1. Tycker att Du har helt rätt när Du förstår behovet av att vara” nerkopplad” emellanåt. Många förstår nog att man behöver det-men att verkligen ochså ge sej den tiden är nog inte alla som gör.
  Har tänkt mycket på det där med att ” leva sin dröm”. Jag känner mej lite´märklig, som inte har någon annan dröm än det liv jag lever just nu. Har förstått att lyckan bara kommer plötsligt just där Du är.Jag måste bara vara öppen och känna den då den dyker upp.
  Nu kom jag plötsligt in på lycka-kanske är det något annat än en dröm?

 2. Exakt! Så bra beskrivet om att vara ”påkopplad” resp ”nerkopplad”. Så känner jag ofta. Jag vill göra så många inspirerande, sociala och roliga saker men vill sedan ändå ”samla ihop” allting i lugn och ro. Det är inte alltid så lätt att vara effektiv, men just därför blir nedkopplingen så otroligt viktig! Jag vet inte om jag lever min allra största dröm, men jag jobbar åtminstone med något som jag själv har valt och tycker om!

  1. Tack för din kommentar Maria 🙂
   Härligt att höa och jag tror det viktigaste jag/ vi kan göra är att lyssna inåt för att hitta vårt unika sätt att expandera. Jag ÄLSKAR när det böljar och försöker också leva efter det. enkelt helt enklet men ksnkae inte lätt alla gånger 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s