Att mötas på riktigt……

 

bild….Det är titeln på en bok av Per Hörberg och vilken kraft det finns i det. Just den kraften hade jag förmånen att uppleva fredagskväll.

För ca tre veckor sedan kom det ett inbjudningskort till en invigningsfest i Staffanstorp för företaget Funktionellt Fokus.  Pia Johoanssom som står för företaget lyssnade på mig när jag hade en Pyspunka föreläsning i Skurup i november 2012 och vi ”möttes på riktigt” efter föreläsningen och har haft fortsatt kontakt på Face Book!

För mig var det självklart att jag skulle  åka ner till Staffanstorp och delta och som av en händelse så cynkade det ihop med jobb i Malmö. Jag fick äran att hålla ett kort invigningstal eller kanske det blev en Mini Pyspunka ………. Jag blev mottagen och välkomnad av Pias familj och vänner så det kändes som vi känt varandra hur länge som helst……. kvällen var full av riktiga möten med närvaro, nyfikenhet, respekt och glädje!

Det är just det här som för mig gör livet så gott att leva och jag utmanade mig så att jag dessutom sjöng första versen på ….Vad är en vänskap ……….

Allt är möjligt! och jag säger Tack Pia!! för inbjudan till festen och till ditt liv Tack !!

”Vad är en vänskap?  Kan den förklaras?  Blicken som säger ..vänner är vi.

Sällan vi talar om vad vi känner. Vi bara vet det… vet det … Vänner vi skall förbli.” 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s