Måndagsmorgon….. Yes!

bild[1]Jag kan inte hjälpa det men jag älskar måndagar lika mycket som lördagar. En frihetskänsla att jag på något vis kan göra nya  fräscha val för att  leva mitt liv med mer närvaro och glädje för att må ännu bättre.

I bland blir jag lite förvånad när jag får höra att jag  är ”för glad”.  Jag blir ifrågasatt om jag verkligen kan må så bra och vara så glad eller om jag bara låssas och luras …….. för så bra kan väl ända inte livet vara jämt!

Det som är spännande här är att om jag skulle vara sur, gnälla och tycka livet är en pina så skulle ingen ifrågasätta mig om jag talar sanning …… kanske skulle man bli lika less på mig och provocerad men det skulle vara mer trovärdigt.

Mitt sätt att hantera livet är att fokusera på allt som är bra och förstärka det. Då får jag energi och då kan jag också dela med mig och då tycker jag det är otroligt roligt att se att andra mår bra och lyckas.

Vi är alla olika och unika och tänk om det var mer vanligt att vi skulle säga på måndag morgon  ……Hej vad härligt med en ny spännande vecka jag är så laddad…istället för Herregud nu är det måndag igen och jag är sååå trött! x

Vad vill du lägga ditt fokus i veckan för att må så bra som du vill må? Filura på det och också på hur din vecka då skulle förändras 🙂

Medvetna Val och Eget Ansvar är GRATIS! Inte ens skatt på det Wiiiiie!

Kategorier: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s