Vad hände ?!

Igår gjorde jag någonting jag aldrig gjort förut och som jag nog aldrig har haft  planer på att göra eller ens visste att det fanns.bild[1]

Jag var på en persisk kultur och mattafton.  Det var genom Rotary jag fick inbjudan och för mig var det ett självklart att välja att gå. Mitt 2013  består av att göra förändringar eller snarare hela tiden göra  små val som som leder till nya val ….som leder till nya val ….  som gör att jag själv är med och  styr hur jag vill handskas och uppleva allt som förändras och njuta och vara närvarande under tiden.

bildNär jag kom kl 18.00 och visste att kvällen skulle vara till 22.00 så kan jag erkänna att jag var skeptisk på hur det skulle gå till. Men med en grymt inspirerande kvinna ”Kina” som först beskrev maten vi skulle få äta med en sådan inlevelse och kärlek så det vattnades i munnen och dessutom uppmanade oss att äta så vi blev riktigt mätta så började kvällen bra. När jag sedan efter ett stort antal mattor …wow!!….berättelser om nomader…om hantverket…och ullen…om de olika städerna …. om Passion och hennes sätt att leva ….yrkesstolthet …………. Tittade på klockan så var hon redan 21.00

Jag har aldrig tyckt att persiska mattor är fina …trott att de är ömtåliga …tänkt att det är svindyra … och allt har jag haft om bakfoten och allt ändrade denna fantastiska kvinna Kina på.

Vad var det som hände??

Inspiration!!! Passion!!!  Enorm Expertkunskap en Ambition att leverera med mästarklass! Hon hade bara nöjda kunder! Ett entreprenörstänkande som innehöll allt (mod, uthållighet, driv, problemlösningsförmåga ….)  En trovärdighet som bara fanns där och med allt inspirerade hon mig så till den milda grad att jag köpte en  egen persisk matta.

bild[2]Allt det som jag såg igår har vi alla inom oss! Ditt professionella rykte!  Det vi aldrig kan sätta ord på själv för vi vet inte riktigt hur det ser ut och hur vi gör när vi riktigt tar tag i vår potential ….förstärker det vi är bra på så att vi hela tiden vill utvecklas och lära mer för att ge mer och inspirera men framförallt för att ha kul när vi arbetar.

Ditt professionella rykte – Din främsta tillgång som öppna så många nya möjligheter!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s