Vindarna viskar …………. Wiiiie!

bild[1]Förändringsvindar blåser ständigt både inom oss och utanför oss. I helgen har jag läst mycket och landat i mina tankar och funderingar om kraften som finns i förändring. Allt förändras, och när vi lägger fokus på något så växer det. När jag nu börjar fokusera på förändring och framförallt små förändringar, justeringar val och även praktisera det ”tänket” så dyker det naturligtvis upp artiklar, böcker och personer som förstärker det och som jag kan välja att ta in för att det ska bli ännu mer sant och kraftfullt. (Ni vet som när man ska byta bil och bara ser det märket eller när man är med barn och bara ser barnvagnar)

Vi väljer hela tiden vad vi vill se och jag går nu ett steg till jag vill inte bara prata och skriva om förändringar och val ….Jag vill GÖRA!

När jag i fredags återkopplade två Professionella rykte blev det än en gång  det så tydligt att vi alla vill ha förändringar men har svårt att göra för vi tror att vi behöver ta så stora steg, att det är svårt och att vi inte vet vad vi kommer att få. Men det är det som är knepet – att först bli medveten att det går ….sedan välja och GÖRA …medvetet utvärdera …välja …göra ……utvärdera….välja …göra.

Jag tänkte den här veckan berätta lite hur det går för mig och vad som händer och inte händer ..vad som fungerar för mig och inte fungerar. För jag vill ”sälja de jordgubbar som jag har” Petter Stordalen

Ett steg till förändring som ta 5 min hittade jag igår när jag läste Jonas Larsson http://tranamedmig.se/enfemma-om-dagen-i-5-veckor/   Jag har antagit utmaningen!

Häng med du också !!!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Vindarna viskar …………. Wiiiie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s