Attackerad :)

bild[2]Igår var jag omringad….. attackerad… uppfylld  av PASSION!

Allt ifrån en fiilalchef som sagt upp sig och fick sitt Professionella rykte återkopplat…till nya samarbetsidéer och nytänk med en fantastisk tjej………..till ett splirrans ny bekantskap som passionerat berättade ….sin passion och det som han passionerat brinner för och jag fick utbyta min och hur jag tänker och agerar och lever min passion ………och en gammal bekantskap och samarbetspartner som delar sin passon och på sitt sätt passionerat tar ett grymt kliv framåt……och kvällen avslutades med en tjej från USA som höll i Bikramyogan och kunde förmedla sin passion hela kvällen även om hon säger samma sak och gör samma sak dag ut och dag in……………..Såååå

Passion kanske inte handlar så mycket om VAD jag gör utan att jag gör det på mitt sätt ..som JAG  VILL och mår bra av för då går den inte att stoppa…….. Att ha KUL helt enkelt!

Passionen  finns där ger ENERGI…….KRAFT …. UTHÅLLIGHTET……… GLÄDJE OCH FRAMFÖRALLT DEN SPRIDER SIG SOM RINGAR PÅ VATTNET!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s