Alla har det ……..

IMG_6141Hej vad gör du?

Vad jobbar du någonstans? är nästan den vanligaste frågan vi ställer till varandra när vi träffas på mingel, konferenser, fester och nätverk av olika slag för att lära känna varandra lite mer.

På det svarar jag att jag arbetar tillsammans med Per Frykman att ta reda på det viktigaste du har …nämligen Ditt Professionella Rykte! 

Reaktionen blir då lite tystnad och konfunderade miner så i den tystnaden så passar jag på att berätta vidare….

Alla har ett professionellt rykte men nästan ingen vet konkret hur det ser ut……… Hur uppfattas du när du är som mest engagerad, när du inspirerar, ….hur ser din ambition och trovärdighet ut ..Allt det som avgör och får dig att agera ta  lite mer eget ansvar att ha lite mer kul och må lite bättre när du arbetar.

Lyssnade på ett teleseminarium i går när de flesta talade om sitt jobb som något nödvändigt ont där man får pengar för att försörja sig ………..Skit tråkigt och vem vinner på det ??

Inte du, inte arbetsgivaren. inte din familj, men vi är så vana att det ska gå tungt och vara jobbigt att arbeta och ser inte alla möjligheter som finns. (Inte du kanske men många sitter så  fast)  Tänk att med en liten justering kunna förädla sig själv och bli ännu mer den man är och göra det man är bra på och tycker är kul!………för det är det som är själva poängen

Vi kan inte förändra någon annan än oss själva ….och när vi gör det då förändras världen och då börjar vi leda oss själva så att EFFEKTIVITET= LIVSKVALITÈT 

Vi har nu arbetat med nästan 800 personer… Jobbat med Ditt professionella rykte i över 5 år. Vi skulle inte fortsätta om det inte gav resultat och resultaten är slående…Vi ser så mycket potential som aldrig kommer ut och när den kommer ut och man börjar leva sin potential och sitt professionella rykte dååååååå händer det saker. Med den glömda och undangömda potential som finns kan vi lyfta Sverige till världsklass!

Jag skickar gärna vår e-bok tar gärna en fika eller ett telefonsamtal och berättar mer. Så du som VILL göra något annorlunda veta mer om något annorlunda som är så enkelt och ger resultat VI hörs 🙂  karin@karinsandin.se eller slå en pling 070-5624264

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s