Hur man kan laga PYSPUNKA!

 

IMG_5868-2

Jag har sedan nyår verkligen bestämt mig för att ta reda på hur jag arbetar som bäst och vad det är som stjälper mig och vad jag själv gör för att sätta käppar i hjulet. Man kan ju också säga att jag mycket medvetet definierar mina PYSPUNKA hål för att också ta fram min potential och leva mitt professionella rykte fullt ut!

Det är grymt spännande att se vad som händer med både mig själv och andra runtomkring när jag dessutom börjar laga och täppa igen hålen.

Söndag kväll alltså i kväll går jag igenom hur veckan har varit och vad som varje dag har fungerat och vad jag har misslyckats med och det är så KUL!

Jag menar det verkligen för nu efter två månader så ser jag resultat och jag ser vad som jag med lätthet har kunnat förändra och även det som inte gått så bra. Att få misslyckas och vara snäll med sig själv och prova på ett annat sätt är hur utvecklande som helst……och att upptäcka att när jag gör saker på andra och nya sätt så kommer också nya svar och belöningar som jag aldrig kunnat räkna ut. Och det bästa av allt JAG BESTÄMMER själv hur jag vill leva och arbeta för att må så bra som möjligt och njutabild.

Mitt 2013 som jag döpt till Frihet och Frid överträffar än så länge alla förväntningar för jag lever varje minut mer än någonsin och närvaron gör att jag uppskattar det jag har och det jag strävar efter ännu mer.

Grymt inspirerande och spännande och oj vad jag lär mig om mig själv varje dag! Tror det kallas Livets skola! Ett steg i taget med medvetna val och eget ansvar!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Hur man kan laga PYSPUNKA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s